12.12
2018

Створення незалежного, окремого від ГПУ слідчого органу було моєю обіцянкою при призначенні на посаду. Впевнений, що це додасть захищеності правам людей. При умові співпраці це не зменшить наступальності в протидії злочинцям.

ДБР запрацював 27 листопада.

Вже сьогодні маємо перший результат співпраці – військовою прокуратурою Центрального регіону України за оперативного супроводження співробітників ДЗЕ Нацполіції України спільно із слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві, затримано директора державного підприємства.

За 2000 доларів США хабара директор держпідприємства обіцяв «уберегти» громадянина від призову на військову службу в умовах воєнного стану, використавши свої дружні відносини із службовими посадовими особами Києво-Святошинського райвійськкомату. При цьому, у випадку відмови він залякував вказаного громадянина невідкладним призовом його на військову службу.

Разом за Закон і Справедливість.

Юрій Луценко

12.12
2018

В Верховной Раде зарегистрирован законопроект №4030а, касающийся штрафов за курение. Если за него проголосуют депутаты, то курильщиков ждет нелегкая жизнь. 

[Читати детальніше]

12.12
2018

 До Дня св. Миколая педагоги отримають не лише аванс, а й щорічну грошову винагороду. 



Олександрія отримала із обласного бюджету додаткові обсяги освітньої субвенції. 11 грудня профінансовано аванс за поточний місяць для педагогічних працівників.  
Аванс на грудень також профінансовано працівникам галузей охорони здоров’я, культури і соціального захисту населення.

Сучасна Олександрія

12.12
2018

100 лет типографии

Рубрика: Новости. Автор: Lena

В этом году Александрийская городская типография отмечает свой 100-летний юбилей. Но 100 лет – это если считать со дня ее открытия в советский период. А ведь типография работала в Александрии и до 1917 года. Например, известно, что первый алфавитный каталог Александрийской общественной библиотеки 1888 года напечатан в местной типографии Райхельсона. Также в 1917 году здесь вышел в свет список населенных мест Херсонской губернии по данным Всероссийской сельскохозяйственной переписи 1916 г. (издание Херсонской губернской земской управы. Типография Ф. Х. Райхельсона. – Александрия, 1917. – с. 310).

Что было до…

[Читати детальніше]

12.12
2018

Одним суддєю стало менше

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Вища рада правосуддя України ухвалила  звiльнення Ольги Ковальової з посади суддi Олександрiйського мiськрайонного суд за її заявою.

Г. Сергеев

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень