10.12
2018

З початку 2019 року у Міській лікарні №1 почне працювати катетеризаційна лабораторія для лікування серцево-судинних хвороб.

умовне фото

[Читати детальніше]

10.12
2018

Новий храм планується спорудити в Олександрії на території, яка знаходиться біля парку «Молодіжний» та автовокзалу на вулиці Садовій, що веде до найбільшого мікрорайону міста, повідомляють «Олександрійські новини».


[Читати детальніше]

10.12
2018

На сайті Головного управління статистики у Кіровоградській області опубліковані дані про соціально-економічне становище Кіровоградської області за січень–жовтень 2018 року.

[Читати детальніше]

10.12
2018

Меньше месяца осталось до старта в Украине первого этапа медицинской реформы, главное в котором – введение института семейных врачей. О готовности городской медицины, а также других ее аспектах – наш сегодняшний разговор с главным врачом Центра первичной медико-санитарной помощи Александрии Сергем Дьячуком.

[Читати детальніше]

10.12
2018

10.12
2018

За прошедшие выходные во время протестных акций в Париже было 1385 задержанных и 135 раненых, среди них – 7 правоохранителей.

Что происходит? «Топливные протесты, которые охватили Францию, являются социальным и демократическим кризисом для страны, – заявил в воскресенье, 9 декабря, министр экономики и финансов Брюно Ле Мэр. – Это катастрофа для торговли, это катастрофа для нашей экономики. Это также кризис нации”.

В это же время президент Франции Эммануэль Макрона ничего не комментирует и не выступает перед СМИ – он буквально растворился. Возможно это связано с тем, что его рейтинг упал с первоначальных 60% до 18%… Зато украинские спецслужбы в стороне не остались. «Российская Федерация хочет разрушить стабильность в Европе, так как видит в ней угрозу для себя», сказано в сообщении пресс-службы СБУ в Facebook.

И вот в воскресенье наконец-то были сформированы требования протестующих, состоящие из 25 пунктов манифеста. Среди них изменение конституции, проведение реформы налогообложения, повышение минимальной зарплаты и пенсий, выход из Евросоюза и НАТО, закрытие границ для эмигрантов, строительство 5 млн единиц доступного жилья…

Сергей Гавриленко

10.12
2018

І знову на трєтю сходинку

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Останній 18-й тур УПЛ приніс сенсаційне його завершення матчем «Олександрія» – «Львів» – 1:2.


[Читати детальніше]

10.12
2018

Кіровоградська область на другому місці в Ураїні по обсягу утворення відходів, які забруднюють довкілля. Такі дані за результатами моніторингу в 2017 році оприлюднило Мінекології.

[Читати детальніше]

10.12
2018

Компанії «Джей Ес Філмс» та «Фаланстер» представили Державному агентству України з питань кіно готовий документальний фільм Надії Парфан «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

«Щоосені Україна переживає маленький армагедон з назвою «опалювальний сезон». Головний удар падає на комунальників, які під шквалом скарг змушені рятувати застарілі комунікаційні споруди. Вони закручують гайки, латають діри в трубах та… співають!» – описують стрічку на сайті відомства.

Проект цієї картини став одним із переможців 10-го конкурсного відборуДержкіно. Режисер та автор сценарію – Надія Парфан, продюсери – Ілля Гладштейн та Юлія Сінькевич. Сума державної фінансової підтримки становить 1 млн 69 тис. грн, при загальній вартості виробництв – 1 млн 169 тис. грн.

Зазначається, що на фільм очікує фестивальне життя, а потім вихід у прокат в Україні.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень