5.12
2018

Облгази мають встановлювати лічильники природного газу для населення за власний рахунок, тому що вартість установки лічильників вже закладена у тарифи на оплату спожитого газу.
Картинки по запросу газовій счетчик
[Читати детальніше]

5.12
2018

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу затвердив державну стратегію реалізації державної політики щодо забезпечення населення лікарськими засобами на період до 2025 року.Похожее изображение

[Читати детальніше]

5.12
2018

І знову про дороги

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

У Кіровоградській області наступного року планують завершити ремонт Н-14 – однієї з найпроблемніших доріг країни.

На фото: очільник Служби автодоріг області Вадим Коюденко сьогодні захищає плани ремонтів в Укравтодорі

Державним бюджетом України 2019 на наступний рік заплановано окрему бюджетну програму у розмірі 500 млн грн для ремонту дороги Н-14 у межах Кіровоградської області. Тож ремонтні роботи будуть проводитися за маршрутом від Кропивницького до кордону з Миколаївською областю.

Планується, що наступного року роботи на цій дорозі, яка ще нещодавно була однією із найпроблемніших в країні, у межах області буде завершено.

Зауважимо, що окремою бюджетною програмою на наступний рік заплановано також 500 млн грн на ремонт цієї дороги у Миколаївській області, де буде проводитися капітальний ремонт. Дорога у Миколаївській області запланована в бетоні.

Загалом планується, що дорога Н-14 Кропивницький – Миколаїв у межах двох областей протягом наступного року буде відремонтована на 2/3 протяжності.

Також зауважимо, що наступного року у межах Кіровоградської області будуть виконані роботи на дорозі М-12 за маршрутом Кропивницький – Умань, що забезпечить зв’язок обласного центру із транснаціональним коридором GO Highway та коридором М-05 Київ – Одеса. Окрім того, буде продовжено ремонт М-22 за маршрутом Полтава – Кременчук – Олександрія.

У 2018 році в Кіровоградській області заплановані роботи виконано в повному обсязі на ділянках доріг М-04, Н-14, М-22 за маршрутами Кропивницький – Дніпро, Кропивницький – Миколаїв та Кропивницький – Полтава, відповідно, та введено в експлуатацію об’їзна дорога Знам’янки.

На дорозі М-04 роботи проводилися від села Куколівка Олександрійського району до кордону із Дніпропетровською областю, на дорозі Н-14 здійснювали ремонт на кількох відрізках загальною протяжністю 20 км від села Степове до селища Компаніївка, також розпочато ремонт дороги М-22 на ділянці майже 9 км від Олександрії в напрямку Полтави.

5.12
2018

Телеканал ZIK повідомляє, що 7 грудня в ефір повертається щотижнева програма «Джокери». Програму вестиме Михеїл Саакашвілі. Раніше ведучою «Джокерів» була головред «Української правди» Севгіль Мусаєва.

Про це йдеться в релізі каналу. Оновлена програма матиме назву «Джокери. Шлях у президенти» і виходитиме щоп’ятниці о 18:30.

Детектор медіа

5.12
2018

Мобільний оператор lifecell переводить ряд абонентів на нові вищі тарифи.

 

Як повідомили LIGA.net в прес-службі мобільного оператора, зміни торкнуться більше половини існуючих тарифних планів. “В основному це буде зростання на 25-30 грн. І тільки в деяких – від 40 до 75 грн “, – відзначають в компанії.

5.12
2018

Окремою фінансовою програмою ремонту доріг області на наступний рік передбачені кошти у розмірі 500 мільйонів гривень. Зокрема вони підуть на маршрути Кропивницький-Миколаїв і Полтава-Олександрія.

Сайт ОДА 

5.12
2018

У Кіровоградській облдержадміністрації відбулося засідання комісії щодо визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано у 2018 році субвенцію з держбюджету. Під час засідання розглянули питання придбання житла для дітей-сиріт або осіб з їх числа та приміщень для дитячих будинків сімейного типу.

[Читати детальніше]

5.12
2018

Олександрійцям пропонують взяти участь у обласному конкурсі «Вата року-2018». Громадські організації «Асоціація Політичних Наук», Центр української політики «Ексампей», Кропивницький обласний осередок ГО «ДІЯ» та Кропивницька обласна філія ВО «Рух захисту української мови» розпочинають прийом кандидатур на звання «Вата року» 2018-го року. 

[Читати детальніше]

5.12
2018

Во время проведения общественного обсуждения повышения  тарифов на тепло в Александрии выступила первый вице-мэр Людмила Давыденко.  На сегодняшний день, сообщила она, в Александрии насчитано 7 тысяч субсидий, тогда как в прошлом отопительном сезоне эта цифра составляла 27 тысяч.

[Читати детальніше]

5.12
2018

Со вчерашнего дня в городе работает новая служба такси «Taxi city».

Как рассказал ее руководитель, на линию вышли 6 машин. Стоимость поездки по городу 35 грн. плюс 5 грн. каждый следующий километр. Каждая шестая поездка бесплатно. Также разработана программа накопительных систем скидок.

Г. Сергеев

5.12
2018

Сегодня, 5 декабря, в Александрии состоялось общественное обсуждение тарифов на тепло. Инициатором этого мероприятия выступил мэр Александрии Степан Цапюк, после резонанса по принятию новых тарифов для населения на последнем заседании исполнительного комитета.

[Читати детальніше]

5.12
2018

Федерація біатлону України навела статистику кращих снайперів серед учасників індивідуальних гонок Кубку світу з біатлону,

Українські біатлоністки потрапили до топ-10 кращих снайперів cвіту

[Читати детальніше]

5.12
2018

Над строящимся торгово-развлекательным комплексом, расположенным за “Гранд-плазой” возводят купол.

Сейчас на его макушке установили флаг Украины. Об открытии центра и его работе мы расскажем в одном из ближайших номеров “ОТ”.

Г. Сергеев

5.12
2018

Коли співає серце, перемога гарантована. Це вкотре довів юний вокаліст із Олександ­­рії Захарій Пазинич, який обійшов більш як сорок учасників відкритого фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Голос серця», що відбувся днями в Кропивницькому. Хто гранував талант юнака і про що мріє вокаліст, дізнавалася «Кіровоградська правда».

[Читати детальніше]

5.12
2018

У Александрия наконец-то есть генеральный план территории. В общем смысле — это проектный документ, на основании которого осуществляется планировка, застройка, реконструкция и иные виды градостроительного освоения территорий.  Долгие годы этого документа в городе не было, поскольку на его разработку нужны были немалые деньги. Теперь он есть, и Управление жилищно-коммунального хозяйства, архитектуры и градостроительства предлагает всем желающим выступить со своими предложениями и пожеланиями. Конструктивными и конкретными, естественно.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

5.12
2018

Вчера, 4 декабря, в сессионном зале городского совета специалисты рассказали, как действовать и где укрываться  в случае возникновения чрезвычайных ситуаций в особый период и в условиях военного положения.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

5.12
2018

Сонячні плани

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

У найближчі два роки Кіровоградську область планують наполовину забезпечити енергією від сонячних електростанцій. Про це на Раді регіонального розвитку розповів голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень