3.12
2018

Ще одна перемога!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Матч 17 туру Чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Ворскла» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 0:1!!!

Вітаємо команду і вболівальників!

3.12
2018

Кто предложит больше?

3.12
2018
До відділу поліції з повідомленням про злочин звернувся 36-річний олександрієць. Із його помешкання було викрадено майна на суму близько 10 тисяч гривень, повідомляє прес-служба ГУ НП в області.

Як з’ясувалося, злодій проник до чужої квартири, поки господарів не було вдома. З оселі чоловік викрав близько 100 монет різних країн, старі купюри різного номіналу, золоті сережки та перстень, мобільний телефон і планшет.

Кримінальне правопорушення скоїв 35-річний олександрієць, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Особу затримано.

Г. Сергеев

 

3.12
2018

Яка у вас зарплата?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На Кропивниччині зарплата на 1,5 тис. грн нижча, ніж в середньому по Україні. Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на прес-службу обласної ради.

А яка ж у людей реальна зарплата, крім тієї, що озвучив Гройсман – 9218 грн? Хтось щось скаже?

Г. Сергеев

3.12
2018

В новый год на новой сцене

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В ближайшие дни в Александрию должны доставить новую профессиональную мобильную сцену для выступлений.  И уже новогодние праздники местные артисты будут представлять на ее площадке. Об этом «ОТ» сообщила начальник управления культуры и туризма горсовета Ольга Переведенцева.

Условное фото

Сцена была закуплена через систему публичных закупок «Прозорро» за 298 тыс. гривен.  Размеры площадки 8х10 метров, высота сцены 6 метров, общий вес 4 тонны. Гарантия на изделие – не менее 5 лет. Поставщик обязуется осуществлять гарантийное обслуживание бесплатно в течение всего гарантийного срока.

Г. Сергеев

3.12
2018

Только недавно отгремел скандал с кондуктором маршрута “№2, которая выставила из автобуса девочку-льготницу, и ребенку пришлось два часа добираться из музыкальной школы домой в отдаленный район, и тут – новое “ноу-хау” от водителя автобуса №18.


[Читати детальніше]

3.12
2018

В пятницу, 23 ноября, состоялась 55-я внеочередная сессия Александрийского городского совета. На заседание собрались 22 депутата. Первым вопросом депутаты скорректировали городской бюджет на 2018 год. Вторым вопросом – приняли решение о поощрении председателей квартальных комитетов выплатой единовременной денежной помощи за добросовестное выполнение возложенных на них задач.


[Читати детальніше]

3.12
2018

За повідомленням Державної пожежно-рятувальної служби  Олександрії, цими вихідними у місті сталося дві серйозні пожежі. Одна трапилася у приватному секторі, інша – у багатоквартирному будинку.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

3.12
2018

Протягом вихідних – 1 та вночі 2 грудня – пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області залучались до надання допомоги по вилученню автомобілів зі складних ділянок доріг.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

3.12
2018

Представник президента у Верховній Раді, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенко» Ірина Луценко задекларувала придбання права на автомобіль Mercedes-Benz GLS 350D 2017 року випуску за 2 мільйони 430 тисяч гривен.

Про це йдеться в повідомленні про суттєві зміни за поточний рік у реєстрі електронних декларацій.

 

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень