17.11
2018

“Український ринок авіаперевезень росте і має дуже великі можливості. Тепер цей пасажиропотік треба обслуговувати. І він повинен бути не тільки міжнародний, а й регіональний. В цьому році очікуємо 20 мільйонів пасажирів в українських аеропортах. Для порівняння: за 2012 рік, коли в Україні проводилося Євро-2012, було лише 14 мільйонів пасажирів.

[Читати детальніше]

17.11
2018

На планетарній першості зі  зі змішаних єдиноборств (ММА), яка тривала в Бахрейні, медаль найвищого гатунку в свій актив записала Дарина Самчик. У фінальній протистоянні Самчик перемогла шведку – Ніну Бек. Зазначимо, що цей бій відбувся у ваговій категорії до 52 кг.

Усього в активі наших спортсменів шість медалей.
Картинки по запросу україна мма победа

[Читати детальніше]

17.11
2018

Энергоблок №2 Хмельницкой АЭС был отключен от энергосети в ночь на 17 ноября.

Хмельницкая АЭС

[Читати детальніше]

17.11
2018

Риторика у торговельній війні США та Китаю набирає обертів. Пенс і Сі виступили із критичними один до одного промовами перед самітом АТЕС у Папуа-Новій Гвінеї.

USA China Symbolbild Wirtschaftskrieg (imago/C. Ohde)

17.11
2018

Родила – и на работу!

Рубрика: Новости. Автор: Lena

«Из-за дыр в бюджете нынешняя власть, закладывая бюджет на новый год, решила, что мамочки слишком много сидят в декрете! Будет так: родила, месяц отошла и, будь любезна, газуй и паши на радость дяди. А «держава» будет компенсировать 1500!!!! грн на няню… При стоимости няни минимум 8-9 тысяч. Остановите отток людей на заработки, поднимите зарплату, отмените продление декретного отпуска. Так вы, “слуги народа”, полезли на незащищенные слои населения! Я мама и знаю, как важно быть с ребенком именно три года. Кому припекает, так ясли никто не отменял, но это больше исключение, и с 1,5 -2 лет, а не оставлять грудничков на целый рабочий день! Или, может, власти будут возмещать такси для перевозки грудного молока?! Сначала поднимают цены на презервативы и удивляются, почему мы первые в списке ВИЧ/СПИДа. Потом молодежь не женится, а то отберут субсидии. А теперь нечего и рожать? «Влада підтримує інститут сім’ї! Жити по-новому!».


[Читати детальніше]

17.11
2018
16 листопада 2018 р. у м. Вашингтон, Округ Колумбія, відбулася зустріч Міністра закордонних справ України П.Клімкіна та Державного секретаря США М.Помпео з метою проведення пленарного засідання Комісії стратегічного партнерства Україна – США, яке покликане відзначити десяту річницю підписання Хартії Україна – США про стратегічне партнерство.

США розраховують на вступ України до НАТО, - спільна заява

Фото: Павло Клімкін і Майк Помпео (twitter.com/SecPompeo)

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень