15.11
2018

Куди йти за субсидією

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

З 19 по 21 листопада 2018 року буде проводитися видача повідомлень про призначення субсидії на жовтень 2018 року. Для отримання повідомлень необхідно звертатись за адресою:

[Читати детальніше]

15.11
2018

Зa минулий місяць екс-губернaтор Кіровогрaдщини, a нині міністр із питaнь тимчaсово окуповaних територій і внутрішньо переміщених осіб Вaдим Черниш зaробив понaд 65 тисяч.

[Читати детальніше]

15.11
2018

В Олександрії немає підстав «розшукувати» псевдо-маніяка, оскільки поліція має одну зареєстровану заяву, щодо спроби зґвалтування. Поширюваний у соцмережах де зареєстровані олександрійці фоторобот, «не носить об’єктивного характеру».

[Читати детальніше]

15.11
2018

Сьомого листопада в Олександрійській бібліотеці для юнацтва в рамках Всеукраїнського туру «101 місто ДНБ» суперпопулярний український письменник Макс Кідрук презентував свій новий роман «Де немає Бога». Зала була заповнена вщент, і стільців на всіх 250 людей різного віку, хто прийшов «на Кідрука», не вистачило, та всі залишилися задоволеними, бо отримали те, на що й сподівалися – було цікаво, надзвичайно пізнавально, з гумором та інтригою. Нова книга, попри те, що зображено на її обкладинці, – не про авіакатастрофу і не про виживання в горах. Вона про людей, про хитросплетіння доль, про стосунки дітей і батьків, про те, хто є хто в умовах, коли соціум не має значення і на перший план виходить необхідність залишитися в живих. Як довго люди триматимуться за те, у що вірять, у місці, де не діє мораль і де немає Бога? Усі персонажі пов’язані між собою, за кожною сюжетною лінією щось криється, і читач має розв’язати цей ребус. Макс говорить, що в мережі вже є понад 500 відгуків на роман «Де немає Бога», і його як автора надзвичайно тішить, коли читачі акцентують увагу на тих епізодах, на яких він і хотів. [Читати детальніше]

15.11
2018

В останній день жовтня в Києві під стінами Кабінету Міністрів пройшло мирне зібрання проти підвищення цін на газ, ініційоване Радикальною партією, яке підтримали й олександрійці. Нагадаємо, що Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на екстреному засіданні уряду 19 жовтня заявив, що з 1 листопада ціна на газ для населення в Україні зросте на 23,5% і становитиме 8,55 за кубометр. У відповідь на це депутати Олександрійської міської ради зібралися на позачергову сесію, аби підписати колективне звернення до влади України про скасування підвищення цін на газ для населення. Повний склад депутатського корпусу підписав звернення. Водночас Сергій Гриценко, як очільник фракції радикалів в Олександрійській міській раді, який також є заступником мера, закликав усіх бажаючих, попри належність до тієї чи іншої партії, підтримати і приєднатись.


[Читати детальніше]

15.11
2018

42-річній Олені Коваль, жительці селища Олександрійського, терміново потрібна допомога. Лікарі діагностували у жінки пухлину нирки, яка росте швидкими темпами. Родина і всі знайомі почали збирати кошти, але їх недостатньо.


[Читати детальніше]

15.11
2018

Кабінет міністрів пропонує Верховній Раді розширити базу оподаткування єдиного соціального внеску в розмірі 22% з 15 мінімальних зарплат (55,8 тисячі гривень) до 25 (104,3 тисячі гривень) і ввести регресивну шкалу відрахувань ЄСВ, інформує 1NEWS.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень