5.11
2018

Руслан умер

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня вечером не стало Руслана Гаврилова. Нет слов… Светлая память …

5.11
2018

Глава облгосадминистрации Сергей Кузьменко принял решение об увеличении образовательной субвенции тем территориям, которым не хватает ресурсов. 7 территорий области, среди которых и Александрия получат дополнительную образовательную субвенцию в размере 27,5 млн грн.

сайт ОГА

 

5.11
2018

Сьогодні, 5 листопада, у Кропивницькому журналісти місцевих засобів масової інформації провели акцію на захист права на вільний доступ до заходів, які відбуваються в міській раді. Про це повідомляє регіональний представник ІМІ.

[Читати детальніше]

5.11
2018

Журналистам разговаривать с судьями всегда было делом непростым. Это люди, которые не спешат давать интервью и делиться своими проблемами. Может быть, поэтому у многих граждан отношение к судам, мягко говоря, скверное. У обывателя сложилось устойчивое мнение, что там бесконечная волокита и поголовная коррупция. Так ли это на самом деле?


[Читати детальніше]

5.11
2018

Уперше до улюбленої бібліотеки дитинства вона прийшла не по книжки, а з книжками – причому, зі своїми, власного авторства. Бібліотека для дітей ім. Ю.Гагаріна і всі, хто чекав на цю зустріч, радо вітали дитячу письменницю родом з Олександрії – Аліну Штефан. Журналістка, книжкова оглядачка, авторка кількох дитячих книжок у 1998 році закінчила Олександрійський колегіум (дівоче прізвище Аліни – Савкова), потім – Дніпропетровську медичну академію за спеціальністю лікувальна справа, цікавиться природничими науками і прагне зацікавити ними усіх інших. Заміжня, мама трьох дівчат – 14, 11 і 5 років, живе у Дніпрі.


[Читати детальніше]

5.11
2018

Об этом в интервью порталу АlexСity рассказал директор александрийской “Детско-юношеской спортивной школы №2” Виталий Флоря.

5.11
2018

У неділю, 4 листопада, в місті Київ відбувся Чемпіонат Світу з пауерліфтингу та окремих дісциплін за версією GPF. Збірна команда “Сильної Олександрійщини” у складі 7 чоловік представляли Кіровоградську область в складі збірної України.

[Читати детальніше]

5.11
2018
Газета «Сільський вісник» змінила форму власності. 

Відтепер газету випускає не комунальне підприємство, а товариство з обмеженою відповідальністю ТОВ «Редакція газети «Сільський вісник». Таким чином на Олександрійщині не залишилось комунальних друкованих видань.

Нагадаємо, що першим шляхом виходу з комунальної власності та переходу в ТОВ «пішли» в міській газеті «Вільне слово».

Додамо, що до останнього часу засновниками газети комунального підприємства, що випускало газету «Сільський вісник» були Олександрійська районна рада та райдержадміністрації, а з початку листопада став трудовий колектив редакції.

 Новини на Соборій

 

 

5.11
2018

ПЕРЕМОГА не змусила на себе довго чекати! ІЗ початку року державні виконавці стягнули 100 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ на користь 15 458 діток із Кіровоградщини.

Пишаюся своєю командою, яка реальними результатами підтверджує своє відповідальне ставлення до роботи й демонструє на ділі, що #ЧужихДітейНеБуває. Так тримати, адже ще є до чого прагнути!

Начальник  Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул

5.11
2018

1 листопада, було укладено угоду, що стосується будівництва спортивного майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям у навчально-виховному комплексі «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа». 

Згідно укладеного договору між Управлінням капітального будівництва Кіровоградської ОДА та ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “УКРБУДАВТОМАТИКА”, загальна вартість робіт за договірними цінами, на момент укладання даного договору складає 1 432 686,80 грн.  з ПДВ.

Строк виконання робіт має бути виконаний до кінця поточного року, повідомляє Голос Громади з посланням на сайт публічних закупівель  Prozorro.

5.11
2018

Шестиклассник хотел сделать красивое селфи, но получил удар током и попал в реанимацию. Об этом сообщает издание CBN со ссылкой на анонимный источник.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень