14.09
2018

Сегодня, во время ежегодного форума “Ялтинская европейская стратегия” президент Украины Петр Порошенко заявил: «Стратегия украинской власти является правильной и безальтернативной».

И сегодня же в комментарии “Украинской правде” бывший президент Леонид Кучма сказал следующее: “Я смотрю на нашу политическую тусовку, которая в Украине, – сюда ужас возвращаться!”

Г. Сергеев

14.09
2018

Підтримай наших!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Запрошуємо усіх бажаючих автолюбителів підтримати нашу команду завтра, у суботу 15 вересня.

Загальний збір учасників 11:30 біля стадіону “Ніка”

Автоколонну супроводжуватиме кулбний автобус “Олександрії” від бази до стадіону.

14.09
2018

В Олександрійському відділі поліції підвели підсумки оперативно-службової діяльності. Під час наради були розглянуті питання реєстрації та реагування на повідомлення та заяви мешканців міста, діяльність підрозділів відділу по встановленню осіб за кримінальними правопорушеннями, забезпечення охорони публічного порядку та профілактики правопорушень, дотримання особовим складом відділу дисципліни та законності.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

14.09
2018
Сьогодні на нараді з питання організації освітнього процесу начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський, повідомив, що відповідно до замовлення на 2018 рік,  передбачено 1323 бюджетних місця.

Однак по ним існує недобір. На бюджетній основі навчаються 1057 студентів, що складає 80% від потреби.

Если решили поджениться, то это нужно сделать вместе свидетельство о браке, поэтому вам нужно будет купить свидетельство о браке и ваш жених, увидев свидетельство о браке, будет вас катать на машине, на зависть всем вашим подругам!

14.09
2018

Ще одна церква

Рубрика: Новости. Автор: Админ
Про плани купівлі приміщення, що є прибудовою до багатоповерхового будинку, за адресою проспект Соборний, 134, кореспондентам Голосу Громади розповів пастор Євангельської церкви «Блага Вість» Микола Вітченко.

[Читати детальніше]

14.09
2018

Епідсезон захворюваності на грип розпочнеться в Україні з жовтня 2018 року та триватиме до травня 2019 року. Для захисту від хвороби в Україні обіцяють продавати три вакцини.

 

vakcina grip 2

[Читати детальніше]

14.09
2018

Президент України Петро Порошенко має прибути до обласного центру завтра, 15 вересня.

Про це повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, інформує медіапортал DOZOR.

14.09
2018

На минувшей неделе уже не первый местный житель стал жертвой подобного рода мошенничества. На мобильный телефон 42-летнего жителя Александрийского района поступило СМС о том, что он выиграл автомобиль.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

14.09
2018

До Дня партизанської слави

Рубрика: Новости. Автор: Iryna Koshkina

22 вересня в Україні відзначатиметься День партизанської слави. З цієї нагоди в Олександрії пройде ряд тематичних заходів. У навчальних закладах відбудуться виховні години, уроки, лекції, конкурси патріотичної пісні та концертні програми.

[Читати детальніше]

14.09
2018

Во время заседания исполнительного комитета вчера, 13 сентября, городской голова Степан Цапюк проинформировал собравшихся о том, что Центру предоставления административных услуг передадут полномочия БТИ, а именно – регистрацию имущественных прав на недвижимое имущество в части приватизации жилищного фонда в целях большей прозрачности и полноты уплаты налогов в городской бюджет.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень