11.09
2018

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №231 суб’єкти оціночної діяльності більше не мають права визначати оціночну вартість рухомого і нерухомого майна. А в Порядку вчинення нотаріальних дій №296 / 5, затвердженому Наказом Міністерства юстиції України, чітко прописано, що нотаріуси не можуть засвідчити угоду за договором Дарування або вступу в спадщину.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

11.09
2018
В Україні запрацювала  електронна реєстрація  будівельних робіт. Зокрема, це стосується будівництва приватних, садових та дачних будинків заввишки не більше двох поверхів та площею до 300 м\2, а також господарських будівель та споруд, гаражів.

[Читати детальніше]

11.09
2018

166 укушених олександрійців

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

У м. Олександрії за 8 місяців поточного року через укуси тваринами за медичною допомогою звернулось 166 мешканців, у т.ч. 62 дітей до 17 років. У 17-ти випадках призначено курс антирабічних щеплень.

Серед тварин, які покусали людей: 126 собак (в т.ч. 65 домашніх), 37 котів (в т.ч. 31домашній), коза та 2 щури (в т.ч. 1 декоративний).

“Олександрійські новини”

Рулетка онлайн бесплатно – цикличная игра. Как только упал шарик, определился выигрышный номер и сделаны все выплаты, игра начинается заново – шарик вновь запускается по желобу рулетки и игроки могут вновь делать ставки. Рулетка – математически обусловленная игра, основывающаяся на том, что выплаты не равны (как правило, меньше) шансам на выпадение выигрышного номера. Т.е., если на рулетке из 37 номеров шанс выпадения одного числа составляет 1 из 37, то игрок получает в случае выигрыша всего 36 фишек

11.09
2018

Протягом останніх двох тижнів муніципальною поліцією міської ради разом з комунальниками проводились рейди щодо виявлення осіб, які виносять сміття у контейнерні майданчики чужих багатоповерхівок.

[Читати детальніше]

11.09
2018

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Призначення субсидії на опалювальний період починається з 1 жовтня, інформує управління праці та соціального захисту населення Олександрії.

[Читати детальніше]

11.09
2018

С трех тысяч семисот двадцати трех гривен до четырех тысяч ста семидесяти. Гройсман заверил – деньги для повышения в новом бюджете уже закладывают. Также с нового года вырастет и пенсия.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

11.09
2018

10 сентября мэр Александрии С.Цапюк провел рабочее совещание со своим профильным заместителем А.Некрасовым, секретарем городского совета О.Богоявленской, советником городского головы В.Дожджаником и руководителями управлений и отделов городского совета. 

Piccy.info - Free Image Hosting [Читати детальніше]

11.09
2018

УКРГАЗБАНК надав додаткове фінансування на придбання та встановлення світлодіодних світильників вуличного освітлення Олександрії, які замінять старі лампи.

[Читати детальніше]

11.09
2018

«Получили сегодня обвинительный акт за насилие над государственным деятелем (от 4 до 7лет) депутатом Олегом Барной (13 июля 2017 года народного депутата Олега Барну забросали яйцами).

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень