7.09
2018

Пенсионный фонд в 2019 году проведет перерасчет пенсий.

Выплаты повысят на 50% роста зарплат и на 50% роста инфляции. Об этом сообщил на брифинге заместитель председателя Пенсионного Фонда Владислав Машкин, передает УНН.

7.09
2018

“Блочне” перемир’я

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

7 вересня міський голова С.Цапюк провів зустріч із місцевими підприємцями, які мають бізнес на площі Соборній.

Степан Кирилович пояснив, що, оскільки на площі ще не розвинена інфраструктура для відпочинку, наближається зима і складні погодні умови, через які можуть виникати проблеми з перезавантаженістю доріг, прийнято рішення відкрити площу для руху транспорту.
Після того, як на площі будуть створені усі умови та інфраструктура для повноцінного відпочинку городян, знову буде поставлене питання про створення пішохідної зони.

Сайт міськради

7.09
2018

Правоохоронці Кіровоградщини розшукують понад 547 злісних неплатників аліментів.

Про це повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул сьогодні, 7 вересня, під час проведення звітної прес-конференції.

[Читати детальніше]

7.09
2018

Таке рішення було схвалено Кабінетом Міністрів України, повідомляє сайт Міністерства інфраструктури.

Перерозподіл буде здійснюватися з об’єктів, де за результатами проведених тендерних процедур виникла економія коштів. Також з переліків виключено об’єкти, які не забезпечені проектною документацією та не готові до реалізації.

Серед областей, де збільшено видатки на ремонт доріг державного значення, найбільша сума передбачена Кіровоградській області.

Також депутати обласної ради на черговому пленарному засіданні планують розглянути проект рішення “Про затвердження обласної комплексної програми з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху у Кіровоградській області на 2018-2022 роки”.

На реалізацію програми планується витратити 11 мільярдів 155 мільйонів гривень. Основні джерела фінансування програми – державний бюджет, обласний бюджет, місцеві бюджети.

7.09
2018

Рассмотрев заявления предпринимателей, присутствующие согласовали круглосуточный режим работы для магазина «Дніпро» в Покровском микрорайоне и с 10:00 до 24:00 для кафе «Итака». Ранее пресс-служба Александрийского горисполкома сообщала, что в магазине «Дніпро» был зафиксирован случай продажи алкоголя после 22:00.


Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

7.09
2018

Исполнительный комитет утвердил размер ежемесячной родительской платы за обучение в школе искусств Александрийская гимназия им.Т.Г.Шевченко Шевченко – школа искусств». Подорожание было неизбежно. Ранее город получал финансирование на школу искусств от государства, которое сейчас отменили. В результате школу искусств при гимназии всецело финансирует местный бюджет. В среднем оплата возросла на 45 грн., но по словам чиновников, даже это подорожание не покрывает затрат на дополнительное внешкольное обучение гимназистов.  

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

7.09
2018

Из жизни бездомных

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Этого парня знают многие александрийцы: он постоянно сидит у «АТБ» на ул. Братской (Калинина) и просит милостыню. Зовут его Александр Цеховлес, ему 31 год, но выглядит намного старше, что не удивительно при таком образе жизни.


[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень