5.09
2018

Заседание жюри премии прошло в облсовете сегодня, 5 сентября, об сообщила пресс-служба облсовета.
Конкурсная комиссия путем тайного голосования присудила премию пяти педагогам, среди которых – Писковая.

[Читати детальніше]

5.09
2018

Фракцією “Об’єднання “САМОПОМІЧ” в міській раді подано проект рішення.

[Читати детальніше]

5.09
2018

В центральній міській бібліотеці ім. О.Пушкіна дбають про дітей-переселенців та їхніх матусь.Так напередодні навчального року в куточку індивідуального консультування психолога «Релакс» спеціаліст працювала з хлопчиком-переселенцем з тимчасово окупованої території. Психолог працювала над усуненням проблеми підвищенної тривоги у хлопчика, а також дала рекомендації його мамі. Підлітковий вік – відповідальний період у становленні світогляду, системи відносин з іншими людьми, інтересів, захоплень і соціальної спрямованості дитини. Істотний розвиток зазнає її самооцінка, яка нерозривно пов’язана з почуттям самоповаги, впевненості в собі. Підліток, з одного боку, прагне зберегти свою індивідуальність, бути собою, а з іншого – бути разом з усіма, належати групі, відповідати тим цінностям і нормам, які в цій групі прийняті.

Piccy.info - Free Image Hosting

Кіра Давидова

5.09
2018

На прошлой неделе в пятницу, 31 августа состоялось юбилейное, 50-ое заседание местных депутатов. По традиции начали с депутатской разминки. Выступление депутата Валентина Жежери, который представляет фракцию «Батьківщини»,  было, как всегда оригинальным. В этот раз он был краток: «Я считаю абсолютно бессмысленным делом свои выступления из-за отсутствия реакции на них и взаимопонимания. Но я обещал избирателю озвучить его проблему.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

5.09
2018

Парламент осенью рассмотрит законопроекты о языке.

 

Говорят, что пора. Действительно, давно в Раде не дрались.

Телеканал “112” (Фейсбук)

[Читати детальніше]

5.09
2018

Минэкономразвития Украины в том случае, если в Евросоюзе откажутся от зимнего времени, собирается обратиться в Кабинет министров с просьбой внести аналогичные изменения в порядок исчисления времени на территории Украины.

 УНН.

5.09
2018

Поповнення легіонером

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

  Ще в лютому-березні тренерський штаб футбольного клубу «Олександрія» переглянув кількох молодих легіонерів з Бразилії. Тоді мова йшла про те, що 17-річний футболіст Віктор Сезар Родрігес Сантана залишив по собі гарні думки після того як провів другий збір в Туречччині разом з командою.

Підписати перспективного нападника на той час не було змоги – гравцю ще не виповнилося 18 років. Нині, до закінчення дії трансферного вікна, ФК “Олександрія” зважився і підписав даного гравця терміном майже на 5 років – до 30 червня 2023 року. Такий багаторічний контракт сьогодні рідкість. Є сподівання і надії, що з цього хлопчини можна буде виростити класного гравця…
Форвард грав за ФК «Ботафого» (молодіжний склада), вихованець футбольного клубу “Васко да Гама”.
В «Олександрії» Віктор Сезар гратиме під 74-м номером.

Іван Мельник (Фейсбук)

5.09
2018

Про це “Істині від Олександрії” розповіла завідуюча відділом синоптичної метеорології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух.

[Читати детальніше]

5.09
2018

Європейський суд визнав, що мораторій на торгівлю аграрною землею порушує права українців, і рекомендував виправити законодавство. Минуло три місяц, пише «Економічна правда», а віз і нині там. 

[Читати детальніше]

5.09
2018

В Александрийской детской больнице наблюдается сезонный подъем инфекционных заболеваний. В стационаре инфекционного отделения находится около 20 пациентов, среди которых есть малыши, которые нуждаются в интенсивной терапии. Среди всех инфекций, которыми болеют сегодня дети в Александрии, на втором месте после ОРВИ находятся кишечные инфекции. Причина – грязные руки, немытые овощи и фрукты, а также нарушения элементарной гигиены.

Piccy.info - Free Image Hosting  [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень