17.08
2018

Про доволі курйозний випадок дізнався «Голос Громади» з власних джерел у правоохоронних органах. Нещодавно працівники поліції у вечірній час зупинили транспортний засіб – легковик-іномарку, керований олександрійкою ще доволі молодого віку. Як з`ясувалося, жінка-водій перебувала за кермом у стані досить сильного алкогольного сп`яніння.

[Читати детальніше]

17.08
2018

 

Кіровоградська ОДА придбала легковий автомобіль за 900 тис. грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».


За результатами тендеру ТОВ «Мотор-Олві» поставить обласній державній адміністрації автомобіль Toyota Camry 2018 року випуску вартістю 898,8 тис грн. Авто матиме бензиновий двигун 2,5, автоматичну коробку передач, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, декор інтер’єру «Tiger-eye», камеру заднього виду з динамічними графічними підказками, клімат-контроль, аудіосистему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7,0″, подушки безпеки, підігрів передніх сидінь.

17.08
2018

В поисках экономии

Рубрика: Новости. Автор: Lena

Проживание в обычной квартире для многих превращается в роскошь из-за роста тарифов на коммунальные услуги. И каждый год мы наблюдаем, как платежки за коммуналку растут в 1,5-2 раза. Цены на газ, свет, электроэнергию, отопление и воду постоянно повышаются, и многие из нас реально задумываются об экономии – отказываются от услуг централизованного теплоснабжения, для бытовых нужд берут воду в дворовых скважинах, отказываются от горячей воды, выставляя на продажу бойлеры, а то и вовсе прибегают к экономии методом воровства ресурсов мимо счетчика. Голь, как говорится, на выдумки хитра. Но сейчас не об этом.


[Читати детальніше]

17.08
2018

За дорученням міського голови С.Цапюка та з метою недопущення спалаху у місті гострих кишкових інфекцій, проведено обстеження тимчасових майданчиків, на яких ведеться торгівля баштанними культурами: у Покровському мікрорайоні, біля центрального ринку, біля ринку «Айсберг», по пр.Соборному та вул.6-го Грудня. Про це повідомляє офіційний сайт міської ради. Робоча група у складі представників управління економіки та муніципальної поліції перевірила дині і кавуни на вміст нітратів. Торгівлю баштанними у місті здійснює 3 підприємці, які мають експертний висновок щодо допустимого вмісту нітратів. Але під час перевірки виявлено, що в частині продукції їх рівень перевищує допустиму норму. З підприємцями проведено роз’яснювальну роботу, а до Держпродсопживслужби та міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини направлено листи щодо взяття ситуації під контроль і повторної перевірки баштанних культур на вміст нітратів.Управління економіки попереджає, що іноді у місті з’являється стихійна торгівля кавунами і динями. Тому, аби убезпечити себе від неякісної продукції, жителям рекомендується купувати баштанні в офіційних місцях продажу та вимагати сертифікат відповідності на рівень нітратів. У разі сумнівів стосовно безпеки кавунів і динь можна звернутися до лабораторії ветеринарної медицини по Кременчуцькому шосе №1 та перевірити їхню якість.

Piccy.info - Free Image Hosting

17.08
2018

Учитывая отсутствие договоренности с МВФ о цене газа и ожидаемую девальвацию гривны, правительству с октября, чтоб сохранить сотрудничество с МВФ придется поднять цену газа для населения не на 60%, как ожидалось ранее, а почти вдвое – до 15 тыс за тысячу кубометров. Но премьер-министр все-таки не теряет оптимизма. По информации Украинских Новостей, он все еще надеется согласовать с фондом поэтапное повышения цены – до не более 25% в текущем году и 15 % – в следующем. Под ожидания премьера уже составлены прогнозы правительства и Национального банка. А тем временем Европейское энергетическое сообщество предложило свой вариант изменений, по которому цена газа может вырасти еще больше – по грубым подсчетам до 15,5 тыс. грн.

Piccy.info - Free Image Hosting

17.08
2018

По информации правоохранителей мужчина, применив физическую силу, вырвал барсетку у 28-летнего александрийца и скрылся. «Сообщение о совершении уголовного преступления в одном из скверов города поступило в Александрийского отдела полиции днем ​​14 августа. Неизвестный, нанеся несколько ударов, завладел барсеткой с деньгами и телефоном потерпевшего. Правоохранители немедленно выехали на место происшествия, – рассказал начальник Александрийского отдела полиции Владимир Хвостов. На поиски злоумышленника были задействованы все наряды групп реагирования патрульной полиции, работающие в городе, и уже через несколько часов, по приметам, подозреваемый был задержан. Им оказался 24-летний ранее судимый местный житель ». Санкцией статьи за разбой предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от трех до семи лет.

Piccy.info - Free Image Hosting

 

17.08
2018

ПрАТ «Кіровоградобленерго» гарантує винагороду за інформацію про розкрадачів енергетичного майна.

[Читати детальніше]

17.08
2018

Медзаклади Кіровоградської області отримають 10,6 тис. доз вакцин для профілактики поліомієліту. Відповідний наказ про розподіл підписали у МОЗ, інформує медіапортал DOZOR.

[Читати детальніше]

17.08
2018

Крани для «Іллічa»  

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Олексaндрійські крaнобудівники спроектувaли, побудувaли і відвaнтaжили перший з двох унікaльних крaнів, які прaцювaтимуть нa нaйбільшому укрaїнському метaлургійному підприємстві – Мaріупольському метaлургійному комбінaті імені Іллічa.

[Читати детальніше]

17.08
2018

В 2018-м году осенний призыв будет длиться с октября по ноябрь. 

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень