4.05
2018

    Низку важливих для життя міста питань вирішили депутати на сесії міської ради у п`ятницю, 27 квітня. Зокрема, було прийняло рішення про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Олександрійської міської ради», що дозволить, згідно з вимогами нового законодавства, створити спеціалізовані класи для учнів з особливими освітніми потребами на базі ЗНЗ І-ІІІ ст. №2 ім. М.Горького. По закінченні учні отримуватимуть атестат не спеціалізованої школи, а загальноосвітньої. До того ж, такий крок дозволить отримати додаткове державне фінансуваня у сумі понад 3 млн грн.


[Читати детальніше]

4.05
2018

СубсидIї по-новому

Рубрика: Новости. Автор: Lena

    Наприкінці минулого тижня уряд змінив порядок надання субсидій. Про це 27 квітня повідомив урядовий портал. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, а це означає, що їх отримувачі можуть залишати собі зекономлені в результаті ощадливого споживання кошти. Таким чином монетизація стане додатковим стимулом для енергоефективності.

[Читати детальніше]

4.05
2018

   С началом нового года стартовал очередной виток борьбы Коломойского против государства.

  Потеряв «ПриватБанк» и потерпев поражение в Лондонском высоком суде, мятежный олигарх планирует отыграться на «Укрнафте», засудив Украину на шестую часть Госбюджета.


[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень