22.12
2017

     Нещодавно Кіровоградщину відвідали представники турецьких промислових компаній, «Атлас Реньюебл Енерджи», «Атмосфера-Інжинірінг», «Енерджи Девелопмент Юкрейн» та АТ «Енісолар», профільованих на енергетичну галузь. Мета заморських гостей – обговорення можливості будівництва на території нашої області сонячних електростанцій.

   За інформацією, отриманою з офіційних джерел, вони зустрілися з заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрієм Коломійцевим, з яким і вели відповідні переговори.

[Читати детальніше]

22.12
2017

     У нашому місті не бракує великих і малих торговельних мереж, включаючи супермаркети. І це, звичайно, добре, принаймні наш споживач уже давно забув такі слова, невід`ємні колись від самого поняття радянської торгівлі, як «дефіцит» і «діставати». Інша сторона медалі – купівельна спроможність цього самого середньостатистичного покупця, яка що не рік, чомусь не зростає, а зовсім навпаки. А оскільки торгівля напряму залежить від розміру його гаманця, то економічне становище її теж у багатьох випадках викликає якщо не занепокоєння, то принаймні ряд запитань.


[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень