2.11
2017

   27 жовтня відбулася чергова (37-а) сесія Олександрійської міської ради VII скликання, на якій, згідно з чергою денною, було розглянуто 25 питань життєдіяльності міста.


На початку роботи присутні заслухали звіт начальника міського відділу Національної поліції Сергія Котиги про стан злочинності в Олександрії за 9 місяців поточного року. Звіт був прийнятий до відома.

  У ході розгляду чергових питань голосуванням було відкликано голову постійної депутатської комісії з питань освіти і науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту С. Мельника й обрано нового голову комісії – депутата Г. Кісельову. Хоча депутат Іван Баранов зауважив у своєму виступі, що його колега була неактивною у своїй попередній роботі у вищезгаданій комісії, пропускаючи засідання, і тому не варто їй довіряти керівництво цього підрозділу, Кісельову все ж затвердили головою освітньої депутатської комісії.

[Читати детальніше]

2.11
2017

     29 октября стало вторым Днем рождения художественной галереи VashArt, которая снова начала работу в помещении бывшей пуговичной фабрики на улице Чижевского, 8. Отпраздновать это событие собрались художники, меценаты и неравнодушные к искусству люди, для которых было приготовлено много сюрпризов.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень