24.07
2017

    Кажуть, в Україні зараз справжній бум з отриманням закордонних біометричних паспортів. Такою ж останнім часом була ситуація і в Олександрії. Цікаво, чи скоро спаде ажіотаж, і чи міграційна служба якось впливає на цей процес?

  С.Вовченко

   У працівників підрозділів Державної міграційної служби останнім часом помітно додалося клопоту. Минуло вже трохи більше місяця з того часу, як Європарламент остаточно ухвалив рішення про надання громадянам України права на безвізове відвідування країн Європейського Союзу, але небувалий запал наших співвітчизників на отримання омріяної синьої книжки із вмонтованим електронним чіпом не спадає… Щоб довідатись, як це в реальності відбувається в Олександрії, ми завітали до міського відділу УДМС у Кіровоградській області.

[Читати детальніше]

24.07
2017

Тепло открытых сердец

Рубрика: Новости. Автор: Lena

   Международная миссия милосердия «Эммануил» совместно с церковью «Ковчег спасения» провели ряд мероприятий в Александрии. 14 июня миссионеры побывали в организациях инвалидов, где вручили людям продуктовые наборы, в которые входят крупы, сахар, чай, сгущенное молоко, консервы, подсолнечное масло. 80 наборов получили члены УПП УТОС, 70 – инвалиды общества «Вера», еще две сотни – подопечные гериатрического пансионата, вдовы, одинокие пенсионеры, малоимущие.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень