17.07
2017

«Уличный балет» – the best!

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Лучший хореографический коллектив Александрии – театр танца «Уличный балет» (руководитель – Лина Касеева) получил диплом лауреата первой степени Национальной лиги профессионального танца Украины Sunny dream fest – в номинации «Современная хореография (13-16 лет)». Международный фестиваль Sunny dream fest-2017 проходил в Болгарии, в Албене, с 18 по 27 июня. В нем принимали участие танцевальные коллективы и солисты Украины и других стран. Участники в возрасте от 6 до 18 лет выступали в номинациях: современные, эстрадные и народные танцы.

[Читати детальніше]

17.07
2017

Співуча Олександрія

Рубрика: Новости. Автор: Админ

30 червня відбулася довгоочікувана подія для фольклорного колективу «Українські вечорниці» (ПК «Світлопільський»), а саме – Всеукраїнський фестиваль народної творчості «Червона калина», де наші земляки отримали 3 місце у своїй номінації.

[Читати детальніше]

17.07
2017

В Олександрії, вперше в регіоні, урочисто запроваджено нову IT-технологію – безготівкову оплату проїзду в міському громадському транспорті. Презентація у присутності представників міської влади, підприємців-перевізників та ініціаторів нововведення – посадових осіб «ПриватБанку» нещодавно відбулася на проспекті Соборному, навпроти будівлі міської ради.


[Читати детальніше]

17.07
2017

Нещодавно у Києві пройшли заходи з нагоди 25-річчя створення Асоціації міст України. На ювілей були запрошені Президент України П.Порошенко, представники Уряду, нинішній і попередній голови Асоціації, міські голови та голови об’єднаних територіальних громад. Олександрійський міський голова Степан Цапюк також був у числі запрошених. Про свої враження він розповів на прес-конференції, яка відбулась у його службовому кабінеті 5 липня.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень