21.04
2017

    В одному з попередніх номерів ми розповідали про кримінальну справу і суд по ній стосовно колишнього завідувача сектора державної реєстрації. Як тоді і зазначалося у публікації, тема не була завершеною, оскільки судове засідання на той момент розглянуло лише один епізод «доблесної» діяльності державного чиновника, отож продовження напрошувалося саме по собі. Це продовження – далі, а поки що двома словами нагадаємо, про що йде мова.

[Читати детальніше]

21.04
2017

     На сторінках «ОТ» вже неодноразово розповідалося про різноманітні винаходи юних науковців Олександрійського відділення Малої академії наук. Багато їхніх ідей дивують своєю сміливістю, окремі ж взагалі перебувають на межі фантастики і реальності. Ось один з чергових успіхів МАН: учень 10-В класу Олександрійського колегіуму Данило Чесницький саме завдяки своєму винаходу став переможцем українського відбору на поїздку до літнього табору S’Cool LABSummer Camp Європейського центру ядерних досліджень (CERN) поблизу Женеви (Швейцарія). Втім, про це далі, а спочатку нехай винахідник сам розповість про свою ідею.

[Читати детальніше]

21.04
2017

  13 квітня громадська організація «Громадянська непокора» організувала в Олександрійському колегіумі форум «Безпека руху – безпека життя». За круглим столом педагогічний колектив навчального закладу спілкувався з головою ГО «Громадянська непокора» Павлом Пасенчуком, інспектором з дорожнього нагляду сектору превенції патрульної поліції Олександрійського відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області Андрієм Щегловим та завідувачем відділення анестезіології Олександрійської центральної районної лікарні Юрієм Петрушевським.

[Читати детальніше]

21.04
2017

    12 квітня відбулося засідання 29-ї і 30-ї позачергових сесій міської ради, на яких було прийнято рішення з нагальних питань життєдіяльності міста. 

   Депутати внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік, збільшивши доходи і видатки та здійснивши внутрішній перерозподіл коштів.

    Внесено доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м. Олек-сандрії на 2017 рік, які стосуються забезпечення проїзними квитками учнів, що їздять до шкіл із віддалених мікрорайонів, вчителів і дільничних лікарів, що живуть або працюють у селищах, а також працівників Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для виконання ними службових обов’язків.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень