2.04
2017

    На прошлой неделе городской голова провел пресс-конференцию для представителей СМИ Александрии.

   В начале встречи он рассказал о своем участии в заседании правления Ассоциации городов Украины, которое состоялось в Киеве при участии Премьер-министра Украины Владимира Гройсмана. На заседании обсуждались вопросы повышения тарифов на электроэнергию, возможную отмену акциза с розничной торговли табачными изделиями, механизмы передачи в местные бюджеты акцизного налога с нефтепродуктов, проблемы медицинской реформы, в частности, создание госпитальных округов.

[Читати детальніше]

2.04
2017

     У рамках місячника з благоустрою, оголошеного у відповідності до розпорядження міського голови, працівники спецінспекції управління житлово-комунального господарства контролюють дотримання правил благоустрою та санітарного утримання території міста, у тому числі здійснюючи обходи і рейди приватного сектору та райони багатоповерхових забудов. Начальник спецінспекції Дмитро Могильний вважає одним із головних організаційних заходів обов’язкове укладення власниками приватних домогосподарств договорів на вивезення побутового сміття з садиб згідно з вимогами законодавства, а також боротьбу з несанкціонованими сміттєзвалищами.

[Читати детальніше]

2.04
2017

Чергова ліквідація

Рубрика: Новости. Автор: Lena

    Національний банк України вирішив ліквідувати «Вектор Банк». Про це йдеться у повідомленні прес-служби Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

   Відповідно до рішення правління Національного банку від 21 березня «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідації «Вектор Банку», виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів прийняла рішення від 22 березня про початок процедури ліквідації, яка продовжиться два роки.

  Ліквідатором банку призначено Ганну Савельєву. Відзначимо, що Нацбанк визнав неплатоспроможним «Вектор Банк» 2 березня. За даними НБУ, на 1 січня за розміром активів банк займав 86-е місце (203,8 млн гривень) серед 93 діючих банків.

   В Олександрії відділення «Вектор Банку» проіснувало трохи більше року і ледь встигло завоювати довіру населення цікавими фінансовими пропозиціями та акційними заходами.

О. Осауленко

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень