4.02
2017

   Шановна редакціє! Оскільки законодавство щодо нарахування житлових субсидій постійно змінюється, хотілося б отримати детальну інформацію про методику розрахунку субсидії з урахуванням всіх змін і чинних соціальних норм.

  Микола Степовий, пенсіонер

   За основу формули розрахунку розміру субсидії взято залежність доходу сім’ї на рівні двох прожиткових мінімумів на особу і витрат, які не перевищують 15% сукупного доходу такої родини.
Формула розрахунку субсидії: середньомісячний дохід сім’ї ділиться на кількість зареєстрованих у житловому приміщенні осіб і визначається середньомісячний дохід на одну особу. Цей дохід ділиться на прожитковий мінімум (з травня 2016 р. 1399 грн), ділиться на базовий коефіцієнт 2 і множиться на 15%.

[Читати детальніше]

4.02
2017

Заграничные «обновки»

Рубрика: Новости. Автор: Lena

   Секонд-хенд так прочно вошел в нашу жизнь, что сегодня многие уже не представляют, как можно выжить без него. Имеются в виду, конечно, простые люди, а не олигархи и политическая элита. Большая часть расходов украинцев уходит на оплату коммунальных услуг. Поэтому экономить приходится даже на еде. А уж купить новую одежду сегодня посчастливится далеко не каждому. Поэтому никто ничего не выбрасывает, вспоминая поговорку, что новое – это хорошо забытое старое.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень