13.10
2016

«Сільпо» – в Лєту?

Рубрика: Новости. Автор: Админ

 

      Правда – навздогін

   В Олександрії закривають популярний супермаркет «Сільпо» – така новина стала предметом жвавого обговорення серед мешканців міста. Причому не лише серед тих, хто мешкає у мікрорайоні, відомому як Тинда, де розташований даний магазин.
Підставою для розмов стали не плітки – офіційне повідомлення, прикріплене на вхідних дверях супермаркета, що по вул. Героїв Сталінграда, 19: «20 жовтня – останній день роботи «Сільпо».

[Читати детальніше]

13.10
2016

    14 жовтня, у свято Покрови Пречистої Богородиці , в нашій державі відзначається День Українського козацтва. В Україні немає важливішого чинника та важливішого компонента національної й територіальної консолідації, ніж козацтво. Саме воно сприяло виробленню такого способу життя українського етносу, який допоміг йому вижити в умовах не тільки відсутності власної держави, але й за часів знищення всього національного, самобутнього. За останні три з половиною століття український народ тричі піднімався на боротьбу за встановлення державної незалежності. Про роль та внесок сучасних козаків у справу реального втілення національної ідеї в українському суспільстві і про те, як виховати справжнього козака, розповів Олександр Притула – засновник та президент Всеукраїнської федерації козацьких бойових мистецтв «Спас», один із керівників сучасного Українського козацтва.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень