30.01
2019

Кіровоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо керівника підрядної організації та його пособника, які майже на півмільйона гривень завищили вартість виконаних за державні кошти робіт з капітального ремонту сільського будинку культури на Кіровоградщині.

Слідством встановлено, що вищевказані особи у ході проведення ремонтно-будівельних робіт сільського будинку культури здійснили заволодіння коштами сільської ради на загальну суму майже 500 тисяч гривень шляхом внесення до офіційних документів неправдивих відомостей. 


За результатами досудового розслідування до Кіровоградського районного суду Кіровоградської області скеровано обвинувальний акт у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч.1 ст.366 КК України. 


З метою відшкодування завданої територіальній громаді шкоди, у кримінальному провадженні на майно обвинувачених накладено арешт.  Досудове розслідування у справі здійснювалось слідчим відділом Кропивницького ВП ГУ НП в області.

За інформацією прес-служби Прокуратури області

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень