9.01
2019

Вчора, 8 січня 2019 року, в Олександрійському управлінні державної фіксальної служби було зафіксовано масові спроби невідомої особи здійснити шахрайські дії під виглядом працівників Олександрійського управління Головного управління ДФС у Кіровоградській області (далі – Олександрійське управління).

Так, протягом робочого дня 08.01.2019 року до Олександрійського управління масово зверталися суб’єкти господарювання з однотипними повідомленнями про те, що до працівників, керівників підприємств організацій, фізичних осіб – підприємців, які перебувають на обліку в Олександрії та Олександрійському районі, з телефонного номеру 099 677 99 79 телефонував нібито заступник начальника управління – начальник відділу податків і зборів з юридичних осіб Олександрійського управління
Сергій Миколайович Пашко з проханням про фінансово-матеріальну допомогу для надання преференцій в бізнесі.

Платники податків, яким телефонували шахраї, запідозривши ознаки афери, відразу поставили до відома керівництво Олександрійського управління, однак загальна кількість платників податків, які попали в поле зору зловмисників, невідома.

Олександрійське управління офіційно спростовує причетність до вказаних подій заступника начальника управління – начальника відділу податків і зборів з юридичних осіб Олександрійського управління ГУ ДФС у Кіровоградській області Пашка С.М. та інших працівників управління.

З метою упередження випадків подальших зловживань з боку невідомих осіб, у разі надходження подібних дзвінків слід одразу повідомляти про це за телефоном (0522) 36-69-44.

Підготувала І.Кошкіна

Один комментарий

  • Кот Базилио пишет:

    Від номера до його власника, слід розуміти – “Дистанция огромного размера”?
    Как и большая благодарность за оповещение – “пора сменить карточку”))

    Мне нравится! Thumb up 0

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень